Sankt Annæ Gymnasium
Sankt Annæ Gymnasium
Trivselsløbet
Hele skolen løber for sammenhold og trivsel

Fredag den 14. oktober løber eleverne for trivsel og sammenhold

Igen i år afholdes Trivselsløbet den sidste fredag inden efterårsferie. Igen i år handler det om, at alle elever på skolen får familie, bekendte, naboer etc til at donere et valgfrit beløb for hver kilometer, de løber.

Alle donationer lægges sammen og går ubeskåret til Trivselsfonden.

Udover at samle penge ind til gode formål, er løbet i sig selv en trivselsfremmende aktivitet, der samler og forener hele skolen på tværs af årgange. Alle deltager uden undtagelse, og løbet er dermed et af årets højdepunkter.

Se her hvordan det så ud sidste år:

 

 

50 år for Trivselsfonden

Sammenhold, trivsel og faglighed går hånd i hånd på Sankt Annæ Gymnasium – fra de yngste klasser i folkeskolen til 4. MGK.

I 50 år har Trivselsfonden fremmet trivslen på Sankt Annæ Gymnasium for både elever og medarbejdere. Fonden uddeler hvert år ca. 180.000 – 200.000 kr til korrejser, studierejser, støtte til sociale tiltag (støttepædagog), legekasser og diverse sociale og faglige arrangementer i folkeskolen og på gymnasiet.

Særligt giver Trivselsfonden individuel tilskud til de elever, som har brug for en ekstra økonomisk håndsrækning til at deltage i skolens kor- og studierejser.

Man kan donere støtte på Mobile Pay 71336 – alle beløb er velkomne!

Vi ønsker alle et fantastisk Trivselsløb – og god efterårsferie.

 

 

KALENDER OG NYHEDER