Sankt Annæ Pigekor vinder guld ved international korkonkurrence.

Internationalen Chorfest Magdeburg løb af stablen i Tyskland i sidste uge, og Sankt Annæ Pigekor havde pakket korkjolerne, et smukt repertoire og trænet stemmerne godt op. Og de var klar til at levere en pragtpræstation.

Koret deltog i kategorierne Childrens Choir og Sacred Music, og så var der planlagt en venskabskoncert, ”Holy Voices” med bl.a. Neuer Magdeburger Kammerchor.

Hele 32 dygtige kor fra seks forskellige lande var repræsenteret ved konkurrencen. Dette udgør en helt særlig del af magien ved ture som denne: mødet med andre kor fra hele verden, udvekslingen af erfaringer og inspirationen, der kan hentes fra forskellige kulturer og musiktraditioner. Der opstår bare en ganske særlig energi, når så mange stemmer samles på ét sted.

Vi er så stolte af, at Sankt Annæ Pigekor sang sig til guldpriser i begge kategorier, de deltog i, og så blev de endda også det højest scorende kor i hele konkurrencen. Stort tillykke med den flotte præstation til koret, deres dygtige dirigent Anne-Terese Sales samt hele teamet bag koret.

Bliv en del af vores online fællesskab!

Følg os på vores sociale medier for at holde dig opdateret med vores spændende aktiviteter, begivenheder og de seneste nyheder.
Klik på profilerne herunder og vær med i vores digitale rejse i skolens hverdag.


Sankt Annæ Gymnasium

Gymnasiet

Folkeskolen

Københavns Drengekor

Sankt Annæ Pigekor

Musikalsk Grundkursus (MGK)

Sankt Annæ Big Band

Gymnasiekor

Sankt Annæ Symfoniorkester