Fra 3. klasse tilbyder Københavns Kommune alle børn med evner for og lyst til sang optagelse på Sangskolen, som altså ikke er en privatskole, selvom mange tror det.

På Sankt Annæ Gymnasiums folkeskole kan børnene fortsætte den almindelige skolegang og samtidig få en intensiv sanguddannelse. Her møder de en stor og frodig skole, hvor dagligdagen er præget af elevernes arbejde med korsang og musik, men også af alsidighed i et skolefællesskab med mange interesserede børn og forældre.

Eleverne vænner sig hurtigt til omstillingen fra en lokal skole til Sangskolen. En særlig indskolingsordning betyder, at skolen på et tidligt tidspunkt kan gribe fat i problemerne omkring skoleskiftet. De er oftest af praktisk art og enkle at løse.

Mange forældre gør sig tanker om og lægger planer for deres børns skolegang. Det er i den forbindelse godt at vide, at Sankt Annæ Gymnasium tilbyder dem, der har lyst og evner, et ubrudt, samlet skoleforløb helt til og med studentereksamen.

Sangen er det særlige ved Sankt Annæ Gymnasium. Her får eleverne en grundig sanglig og musikalsk uddannelse, som de har glæde af hele livet. Ugeskemaet omfatter langt flere sangtimer end på en almindelig skole. Timerne bruges til en intensiv indskoling til den senere korsang, og børnene lærer at læse noder. Stemmerne trænes, så de udvikles på en sund og klangfuld måde – et arbejde, der kræver talent og stor lydhørhed.

Sidst opdateret 7. september 2023

Bliv en del af vores online fællesskab!

Følg os på vores sociale medier for at holde dig opdateret med vores spændende aktiviteter, begivenheder og de seneste nyheder.
Klik på profilerne herunder og vær med i vores digitale rejse i skolens hverdag.


Sankt Annæ Gymnasium

Gymnasiet

Folkeskolen

Københavns Drengekor

Sankt Annæ Pigekor

Musikalsk Grundkursus (MGK)

Sankt Annæ Big Band

Gymnasiekor

Sankt Annæ Symfoniorkester