Gymnasiet
Idrætsdag i Valby Idrætspark
Rivercrossing, Finsk rundbold, Dans, Kvadrat og Gæt en sportsgren.
Elever og lærere fra SAG og Europaskolen mødtes i Valby idrætspark årets idrætsdag
Sankt Annæ Gymnasium
Kreativiteten blomstrede under Coronakarantænen
Både lærere og elever måtte tage utraditionelle midler i brug under Coronakarantænen for at imødegå de restriktioner, den indebar. Det er der kommet en del finurlige og meget kreative ting ud af.
Sangskolen
Fra Københavns Drengekor til Sonnings Talentpris
Nicholas Algot Swensen fik sin første bratsch på en rejse med familien til Skotland. Han var omkring seks år og havde allerede i et par år plaget sine forældre, om han ikke nok måtte spille et instrument ligesom storebroren, der spillede cello. Gik i folkeskole på Sankt Annæ Gymnasiums sangskole og sang i Københavns Drengekor fra 5.-8. klasse.
Sankt Annæ Gymnasium
Tidligere elev modtager Sonnings Talentpris
Kaya Kato Møller dimitterende fra Sankt Annæ MGK i 2017 I år afslutter hun sin bachelor på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og modtager én af Leonie Sonnings Talentpriser.
Sankt Annæ Gymnasium
Virtuel undervisning overrasker positivt
Skolen har nu været lukket i lidt over en uge for at mindske spredningen af COVID-19. Det betyder dog ikke, at undervisningen er sat på hold. Tværtimod. Læs mere her.
Sankt Annæ Gymnasium
Coronavirus – sådan påvirkes undervisningen
Folkeskolen og gymnasiet er lukket t.o.m. påske, hvor vi i stedet afholder virtuel undervisning.
Sankt Annæ Gymnasium
Sankt Annæ Gymnasium får nyt musikhus og koncertsal
A.P. Møller Fonden bevilger 25 mio. kr. til nyt musikhus til Sankt Annæ Gymnasium. Bevillingen vækker glæde hos rektor og overborgmester. Med det nye musikhus vil gymnasiet fortsat udvikle nye musiktalenter.
Sankt Annæ Gymnasium
Ombygning giver bedre arbejdsmiljø
Mere dagslys, bedre og tidssvarende fleksible læringsmiljøer samt støjdæmpning er blandt forbedringer, som lige nu er ved at indfinde sig i de 48 år gamle gule bygninger, der huser Sankt Annæ Gymnasium.
Læs interview med Leder af Folkeskoleafdelingen Malene Wegener Knudsen