𝐃𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐧𝐬𝐤𝐞 𝐬𝐚𝐧𝐠 – 𝐞𝐧 𝐝𝐞𝐥 𝐚𝐟 𝐕𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐣𝐚𝐳𝐳 𝟐𝟎𝟐𝟒

I samspil med trompetisten Jesper Riis og hans søn, jazzguitaristen Mads Riis, tager koncerten den danske musikalske kulturarv til nye og spændende højder.

Trompetist og komponist Jesper Riis har til koncerten arrangeret en suite bestående af nogle af de mest ikoniske danske sange – blandt andre Den blå anemone, Tit er jeg glad, I Danmark er jeg født og Solen er så rød, mor. Disse sange væves sammen i en musikalsk fortælling, der tager publikum med på en følelsesladet rejse gennem vores helt særlige danske sangtradition.

Københavns Drengekor er et af Danmarks mest anerkendte kor med mere end 95 år bag sig. Med drengekorets lyse klang og messingensemblets fyldige udtryk kombineret med improvisatoriske, elektroniske og jazzede elementer fra de to solister kan publikum glæde sig til en helt særlig koncertoplevelse – med et musikalsk program, der er skræddersyet til domkirkens akustik.

Koncerten dirigeres af Carsten Seyer-Hansen, der siden 1. august 2020 har fungeret som kapelmester for Københavns Drengekor og domkantor ved Københavns Domkirke.

Varighed ca. 65 minutter

Billetpris: 150,- / 75,- ung. u. 25/stud.

Se billetlink

Læs mere om de medvirkende her

Bliv en del af vores online fællesskab!

Følg os på vores sociale medier for at holde dig opdateret med vores spændende aktiviteter, begivenheder og de seneste nyheder.
Klik på profilerne herunder og vær med i vores digitale rejse i skolens hverdag.


Sankt Annæ Gymnasium

Gymnasiet

Folkeskolen

Københavns Drengekor

Sankt Annæ Pigekor

Musikalsk Grundkursus (MGK)

Sankt Annæ Big Band

Gymnasiekor

Sankt Annæ Symfoniorkester