Seks uropførelser står markant i den første jubilæumskoncert i Sankt Annæ Pigekors 50-års jubilæumssæson. Med Ursula Andkjær Olsens digt, For enden af hver fingerspids som idémæssigt oplæg har komponister og tekstforfattere udviklet nye skud på fem årtiers musikalske forgreninger i Sankt Annæ Pigekors historie. På den måde fejres jubilæet med musik, der tager lytteren i hånden og peger ind i fremtiden!

Den unge fremadstormende strygekvartet AKELA medvirker på en enkelt af uropførelserne og også i den del af koncerten med musik, der har præget korets 50-årige, musikalske historie; værker af Weyse, Gade, Nielsen og Nørgaard.

Til koncerten løftes desuden lidt af sløret for et jubilæumsskrift, der med forskellige vinkler og mange stemmer fortæller Sankt Annæ Pigekors første 50 års historie. Journalist på TV2 og tidligere sanger i Sankt Annæ Pigekor, Astrid Mørck, er redaktør på skriftet og går bag om et par af historierne.

Medvirkende
Sankt Annæ Pigekor – 140 sangere
Strygekvartetten AKELA
Mette Juliane Christensen, piano
Anne-Terese Sales, musikalsk ledelse

Bliv en del af vores online fællesskab!

Følg os på vores sociale medier for at holde dig opdateret med vores spændende aktiviteter, begivenheder og de seneste nyheder.
Klik på profilerne herunder og vær med i vores digitale rejse i skolens hverdag.


Sankt Annæ Gymnasium

Gymnasiet

Folkeskolen

Københavns Drengekor

Sankt Annæ Pigekor

Musikalsk Grundkursus (MGK)

Sankt Annæ Big Band

Gymnasiekor

Sankt Annæ Symfoniorkester