50-års jubilæumssæsonen fejres også ved Sankt Annæ Pigekors julekoncerter, hvor julens traditioner og krydres med helt ny musik.

Der gik nogle år før Sankt Annæ Pigekors julekoncerter blev til det de er i dag, men en af de ting koret faktisk har gjort hver eneste jul i 50 år er at synge Lucia i tidligere sanginspektør Niels Møllers arrangement. Sankt Annæ Pigekor har rundt regnet gået otte hundrede Luciaoptog gennem årene og det er blevet en uløselig del af de store julekoncerter i Helligaandskirken – således også i år. Et særligt programpunkt i dette års julekoncerter er ny musik af den islandske komponist Hugi Gudmundsson,

Sankt Annæ Pigekor bakkes også op af Danmarks Underholdningsorkester og dygtige studerende ved Sankt Annæ MGK, ligesom harpenist Maria Boelskov Sørensen medvirker i Benjamin Brittens A Ceremony of Carols, hvor engelske middelalderdigte smukt knyttes ind i Brittens musikalske univers.

Glæd jer til en festlig julekoncert, der inviterer til fælles sang, ny musik og masser af julestemning.

Medvirkende
Sankt Annæ Pigekor
Danmark Underholdningsorkester
Sankt Annæ MGK
Maria Boelskov Sørensen, harpe
Anne-Terese Sales, dirigent

Billetter
Se billetlink

Bliv en del af vores online fællesskab!

Følg os på vores sociale medier for at holde dig opdateret med vores spændende aktiviteter, begivenheder og de seneste nyheder.
Klik på profilerne herunder og vær med i vores digitale rejse i skolens hverdag.


Sankt Annæ Gymnasium

Gymnasiet

Folkeskolen

Københavns Drengekor

Sankt Annæ Pigekor

Musikalsk Grundkursus (MGK)

Sankt Annæ Big Band

Gymnasiekor

Sankt Annæ Symfoniorkester