140 nuværende sangere fra Sankt Annæ Pigekor, og mere end to hundrede tidligere sangere deltager i koncerten. Det samme gør strygekvartetten AKELA, hvor den tidligere Sankt Annæ Pigekorssanger Clara Glasdam er 1. violinist.

Mette Juliane Christensen er med på orgel og klaver, og koret bliver dirigeret af Sankt Annæ Pigekors chefdirigent Anne-Terese Sales.

“Jeg glæder mig personligt til at stå og dirigere et kor med et aldersspænd på 50 år og til at se og høre kvinder, der startede i 1973, i 80’erne, 90’erne, 00’erne og 10’erne stå og synge sammen med vores nuværende sangere. Det bliver stærkt at opleve gensynsglæden mellem sangerne, at høre 350 mennesker synge sammen og at skabe musik på tværs af fem årtier. At samle 50 års musikalsk historie i kød og blod i den koncertsal, hvor det hele startede, er helt specielt,” siger Anne-Terese Sales.

Musikken bliver både kendte klassikere og helt nye værker.

Den officielle jubilæumskoncert bliver en oplevelse for både publikum og de medvirkende, når de mange sangere på tværs af fem årtier bliver forenet gennem musikken i de bygninger, hvor det hele startede for Sankt Annæ Pigekor.

Billetterse billetlink

Bliv en del af vores online fællesskab!

Følg os på vores sociale medier for at holde dig opdateret med vores spændende aktiviteter, begivenheder og de seneste nyheder.
Klik på profilerne herunder og vær med i vores digitale rejse i skolens hverdag.


Sankt Annæ Gymnasium

Gymnasiet

Folkeskolen

Københavns Drengekor

Sankt Annæ Pigekor

Musikalsk Grundkursus (MGK)

Sankt Annæ Big Band

Gymnasiekor

Sankt Annæ Symfoniorkester