Kender du et barn i 2. klasse, som kan lide at synge?

Så er det Sankt Annæ Gymnasium måske noget for dem.

Vi inviterer alle forældre og børn, der går i 2. klasse til besøgsdag den 13. november kl. 16-18. Her kan I opleve skolen og blive klogere på skolens rammer og prøve at synge sammen med vores internationalt anerkendte drenge- og pigekor.

Et skoleliv fuld af sang

Sankt Annæ Gymnasium er et unikt folkeskoletilbud til alle børn i Københavns Kommune fra 3. klasse og frem. Hos os får børnene mulighed for at dyrke sangglæde som en integreret del af skolelivet. Sangundervisning og hørelære står på skoleskemaet sammen med dansk, matematik og idræt. Alle drenge kommer til at synge i Københavns Drengekor i 5.-7. klasse, og alle piger synger i Sankt Annæ Pigekor fra 6.-9. klasse.

En mulighed for alle børn

Sankt Annæ Gymnasium er ikke en privatskole, men en kommunal folkeskole. Vi har også gymnasium i huset. Det er derfor gratis at gå på skolen. I behøver ikke have klaver i hjemmet eller kunne noder for at gå på Sankt Annæ Gymnasium. Vi lærer jer alt det, I har brug for i sangundervisningen. Alle har mulighed for at tage en sangprøve og komme ind på skolen uanset baggrund og erfaring.

Kom og se skolen til besøgsdag

13. november 2023 kl. 16:00-18:00
i Sankt Annæ Gymnasiums koncertsal
Sjælør Boulevard 135
2500 Valby

Vi glæder os til at se jer.

Bliv en del af vores online fællesskab!

Følg os på vores sociale medier for at holde dig opdateret med vores spændende aktiviteter, begivenheder og de seneste nyheder.
Klik på profilerne herunder og vær med i vores digitale rejse i skolens hverdag.


Sankt Annæ Gymnasium

Gymnasiet

Folkeskolen

Københavns Drengekor

Sankt Annæ Pigekor

Musikalsk Grundkursus (MGK)

Sankt Annæ Big Band

Gymnasiekor

Sankt Annæ Symfoniorkester