Byggeriet skrider planmæssigt frem og huset bliver klar til åbning i foråret 2024. Det er et avanceret byggeri, hvor alle dele er akustisk optimeret. Der skal kunne spilles trommer og elektrisk guitar i det ene lokale, mens andre øver klassisk sang i lokalet ved siden af uden at blive forstyrret. Det sætter særlige krav til huset.

Alle dagens talere hyldede håndværkerne og det, der tegner til at blive et hus i særklasse.

Som børne- og ungdomsborgmester Jakob Næsager lød det: ”Nu er forventningerne til det færdige hus endnu højere.”

Kontorchef i Byggeri i København Lene Solvang Jensen forudser, at huset ”kan give eleverne lyst til en fortsat karriere inden for musik …eller indenfor byggeri”, som hun spøgefuldt tilføjede.

Musikken ved rejsegildet stod Gymnasiets Kammerkor for. Sangen er jo trods alt også fundamentet i musikhuset.

”Undskyld, vi larmer. Vi roder. Vi fylder. Vi støver,” lød det fra Claus Texel Schmidt, der er projektchef i Enemærke & Petersen. Han betonede det gode samarbejde i sin tale, inden han hjemmevant viste ansatte og gæster rundt i bygningen.

Rodet og støvet lever vi med lidt endnu, mens det nye hus skyder planmæssigt i vejret. Det tegner til at blive særdeles godt!

Bliv en del af vores online fællesskab!

Følg os på vores sociale medier for at holde dig opdateret med vores spændende aktiviteter, begivenheder og de seneste nyheder.
Klik på profilerne herunder og vær med i vores digitale rejse i skolens hverdag.


Sankt Annæ Gymnasium

Gymnasiet

Folkeskolen

Københavns Drengekor

Sankt Annæ Pigekor

Musikalsk Grundkursus (MGK)

Sankt Annæ Big Band

Gymnasiekor

Sankt Annæ Symfoniorkester