Det store SAG Trivselsløb 2024

Traditionen tro gik Sankt Annæ Gymnasium på efterårsferie med højt humør og masser af gode kilometer i benene. Som vores version af en årlig motionsdag afholdte vi nemlig Trivselsløbet 2024, og der blev løbet igennem i det flotte efterårsvejr!

Mere end 1.000 elever på tværs af folkeskole og gymnasium løb Valbys villaveje tynde, da de bevægede sig ud på ruten for dette års Trivselsløb. Undervejs mødte de poster med vand og frisk frugt samt en perlerække af veloplagte lærere, som heppede og hujede alle dagens motionister godt på vej.

Således nåede de 1.064 elever, som var i aktion ved Trivselsløbet, sammenlagt at løbe hele 9.670 kilometer!

Og det er godt nyt for Trivselsfonden; der bliver nemlig doneret og samlet ind for hver kilometer, der bliver løbet, og der skal lyde en stor tak til alle, der har støttet og bidraget. Midlerne går til at støtte trivslen på Sankt Annæ Gymnasium, særligt økonomiske bidrag og en håndsrækning til elever, som ellers ikke har finansielt råderum til at deltage i skoleture og korturnéer.

Læs mere om Trivselsfonden og dens formål lige her

Kulturnat 2024: Sankt Annæ Gymnasium var stærkt repræsenteret

Som prikken over i’et på en i forvejen særlig dag, så løb Kulturnatten af stablen senere samme aften.

Her var Sankt Annæ Gymnasium stærkt repræsenteret rundt omkring i København på hele fem forskellige lokationer. Og det var selvfølgelig musikken, der var i højsædet alle fem steder.

Alle københavnere og øvrige kulturelt interesserede havde muligheden for at nyde tonerne af Sankt Annæ Big Band og SAG Vocals, som gav koncert på matriklen i Valby. De indtog vores nye musikhus og spillede op for alle interesserede, som kiggede forbi.

Sankt Annæ Pigekor gav koncert i Helligaandskirken, og Københavns Drengekor sang på deres hjemmebane i Københavns Domkirke.

Herudover kunne man se, høre og opleve 80+ elever fra 5. klasse, som viste hvad de har lært i særdeles smukke omgivelser på Københavns Rådhus.

Sidst men ikke mindst så bidrog Sankt Annæ Gymnasiekor og Kammerkor til aftenens smukke program i Sankt Johannes Kirke.

Kulturnatten plejer at være noget ganske særligt; og det var den heldigvis igen i år. Tusind tak til alle fremmødte – vi håber at ses igen til næste år.

Bliv en del af vores online fællesskab!

Følg os på vores sociale medier for at holde dig opdateret med vores spændende aktiviteter, begivenheder og de seneste nyheder.
Klik på profilerne herunder og vær med i vores digitale rejse i skolens hverdag.


Sankt Annæ Gymnasium

Gymnasiet

Folkeskolen

Københavns Drengekor

Sankt Annæ Pigekor

Musikalsk Grundkursus (MGK)

Sankt Annæ Big Band

Gymnasiekor

Sankt Annæ Symfoniorkester